Mystic Angels fertila hona

Malaika

Samburu Malaika Amarni

2012-05-05

Uppfödare: Hilary and Frederick Goodburn (England)

Malaika kom till familjen sommaren år 2013. Hon är importerad från Kent i (England) av familjen Blom i Mjölby. Anledningen till importen var Malaikas unika gener som kan hjälpa till att bredda avelsbasen för Sokoker i Sverige. Eftersom de inte hade plats för en till hona just då erbjöd vi oss att köpa henne.

I Personlighet är Malaika en väldigt social kisse som alltid vill vara där vi är. När hon inte springer runt benen på oss vill hon ligga i knäet. Hon vill gärna "ta hand" om alla och är alltid den som är först till dörren för att hälsa gästerna välkomna.

 

Mystic Angels kastrat hane

Skruvax "Skruven"

S*Grrr Orchis Spiranthes Spiralis

2012-02-08

Uppfödare: Anna Saverstam

Skruven är vårt lilla busfrö här hemma som aldrig slutar att förvåna oss, därmed hans smeknamn.

Skruven kan verka lite blyg till en början men är också väldigt nyfiken på allt som händer runtomkring honom. Han är en väldigt eftertänksam kisse i allt han gör och har gett oss många goda skratt genom åren.

Med lite godis som beröm så har han lärt sig att göra både, sitt, tass, upp, och snurra runt.

 

Mystic Angels fertila hane

Chilo (AKA Kompis)

Mystic Angel Kipepeo Chilo

2015-01-14

 

Chilo som är son till Samburu Malaika Amarni har blivit placerad på fodervärd då tanken är att han så småning om ska bli pappa till minst en kull.

Han är den mest socialaste, gosigaste, busigaste och hungrigaste katten som vi någonsin träffat. Får han inte som han vill så är han snabb på att tala om det.

Mystic Angels i himlen

Mex

Även kallad för "Göbben"

Ålder: 18 år

 

Drömmen om att ha en egen kattuppfödning har alltid funnits där. När jag var fem år gammal hittade jag en övergiven kattunge, en så kallad sommarkatt som jag fick behålla om jag lovade att ansvara för honom själv, ett löfte som jag tog på stort allvar.

 

Jag döpte honom till Mex och tog hand om honom så gott jag kunde fram tills jag fyllde 21 år då han gick bort av cancer. Mex blev 19 år gammal och saknaden efter honom är fortfarande stor....

Kontakta oss

Ellicka & Jocke

Sollentuna

Stockholms län

Sverige

 

 

info@mysticangel.se

Information

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact

sociala medier